کابان
  • صفحه اصلی
  • ساخت تیزر تبلیغاتی
  • برگزاری کلاس‌های آنلاین
  • اجاره استودیو
  • درباره کابان
  • تماس با کابان
  • وبلاگ
  • جستجو
  • منو منو

نکاتی برای تهیه نان در خانه

دسته‌بندی نشده

در کلاس های نان من در خانه ، ما عمیقاً به رفع عیب و نقص نان در خانه خواهیم پرداخت – چند مورد وجود دارد که در تجربه من ، همه ما در حال حاضر در آن قرار می گیریم – در اینجا دو نکته اساسی من برای شروع وجود دارد:

کشتن مخمر قبل از اینکه حتی شروع کنید:  

اگر مخمر خود را در مایع گرمتر از 138 درجه ثابت کنید ، مخمر فوراً از بین می رود و خمیر نان شما هرگز بلند نمی شود. باور کنید یا نه ، بسیاری از شیرهای آب خانگی دارای آبی هستند که در حالت گرم آن از شیر در دمای 140 درجه خارج می شود – این خیلی گرم است. همچنین ، اگر دستورالعمل شما باعث می شود مخمر خود را در شیر گرم (کروسان ، بریوش و برخی از نان های سفید) اصلاح کنید ، دوباره مراقب باشید! شیری که بخار می زند از قبل 190 درجه است. قبل از افزودن به مخمر مراقبت و دمای شیر یا آب را انجام دهید – هدف 100-115 درجه است.

افزودن آرد زیاد:

مراقب باشید – برای هر دستور غذا نان من اضافه کردن نیمی از مقدار آرد پیشنهاد و همچنان به اضافه کردن آرد به عنوان مورد نیاز تا یک خمیر کنترل تشکیل شده است. یک گلوله سخت خمیر سفت قابل کنترل نیست – هر بار در کنار خمیر بسیار نرم خطا کنید.  در صورت نیاز می توانید آرد بیشتری اضافه کنید اما نمی توانید آن را بردارید. اگر آرد زیادی اضافه کنید ، ممکن است از بالا رفتن نان جلوگیری کند ، زیرا ممکن است آنقدر مقدار آرد اضافه کرده باشید که اکنون حجم آرد بیش از مقدار مخمر مورد نیاز است و مخمر فقط می تواند مقدار زیادی را انجام دهد. اگر خمیر قبل از هر چیز سفت و کاملاً الاستیک باشد ، می دانید که مقدار زیادی آرد اضافه کرده اید. و هنگامی که اجازه دهید “بلند شود” تقریبا حرکت صفر خواهید دید.

پخت و پز در دمای خیلی پایین: من تقریباً تمام نان های اساسی را با دمای 400 می پزم. بعضی از آنها با دمای 450 گرم. دمای بالاتر تا حدی باعث ایجاد آن نمای بیرونی و پوسته ای و قهوه ای می شود که همه ما در یک باگت خوب دوست داریم.

2020-11-17/0 دیدگاه
اشتراک این مطلب
  • اشتراک در Twitter
  • Share on WhatsApp
  • اشتراک در Pinterest
https://kabanstudio.ir/wp-content/uploads/2020/11/Hearty-Yeast-Free-Bread-WS-Thumbnail-min.jpg 809 1214 kabanusers https://kabanstudio.ir/wp-content/uploads/2020/11/Kaban-Studio-156.340-300x138.png kabanusers2020-11-17 15:32:532020-11-17 15:32:54نکاتی برای تهیه نان در خانه
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به دنبال چه هستید؟

تقویم

فوریه 2023
ش ی د س چ پ ج
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728  
« نوامبر    

فهرست مطالب

دسترسی سریع

  • صفحه اصلی
  • تماس با کابان
  • درباره کابان
  • برگزاری کلاس‌های آنلاین
  • تیزر تبلیغاتی
  • اجاره استودیو
  • وبلاگ

آخرین مطالب

  • سس پیتزا خانگی 2020-11-17
  • خمیر پیتزا کامل / کالزونه / فوکاشیا 2020-11-17
  • نکاتی برای تهیه نان در خانه 2020-11-17

استودیو کابان آماده همکاری با شما در زمینه ساخت انواع تیزرهای تبلیغاتی، همکاری با برندهای مواد غذایی و لوازم آشپزخانه، اجاره استودیو آشپزی، برگزاری کلاس‌های آنلاین و می‌باشد.

Youtube Instagram Telegram Rss Whatsapp

دسترسی سریع

  • خانه
  • تماس با کابان
  • درباره کابان
  • وبلاگ

خدمات کابان

  • ساخت تیزر تبلیغاتی
  • برگزاری کلاس‌های آنلاین
  • اجاره استودیو

تماس با کابان

تلفن تماس:

021 8873 6770

0912 330 5057

آدرس استودیو:

تهران، خیابان سهروردی شمالی، خیابان هویزه غربی پلاک 99، طبقه سوم غربی​

© کلیه حقوق این وب سایت متعلق به استودیو کابان می باشد.

طراحی سایت و پشتیبانی توسط: دیجیتال مارکتینگ بالابان
خمیر پیتزا کامل / کالزونه / فوکاشیا
رفتن به بالا