خمیر پیتزا کامل / کالزونه / فوکاشیا
خمیر پیتزا کامل / کالزونه / فوکاشیا
(این خمیر برای همه پیتزاهای سبک از جمله پیتزای دسر استفاده می شود!)
4 پیتزا منفرد (یا کالزون یا فوکاشیا) درست می کند
3 فنجان آرد همه منظوره سفید نشده
2 قاشق چایخوری نمک
1¼ فنجان آب گرم (110 درجه) گرم
2½ قاشق چای خوری (1 پاکت) مخمر خشک فعال (سریع عمل نمی کند)
4 قاشق غذاخوری روغن زیتون
آرد و نمک را در یک کاسه بزرگ ترکیب کنید و یک چاه در مرکز آن درست کنید. مخمر را روی آب گرم در یک کاسه شیشه ای بپاشید و بگذارید پنج دقیقه بماند. مخمر را خوب هم بزنید ، روغن زیتون اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید. درون آرد خوب ریخته و مخلوط را خوب هم بزنید تا کاملاً مخلوط شود. روی سطح کار آردپاشی شده بریزید و خوب ورز دهید تا خوب کنار هم بماند و وقتی با انگشتان خود را سوراخ کردید ، “عقب برمی گردد”. در یک کاسه روغن زده قرار داده و برگ آن را با روغن بپوشانید. با ساران بپیچید و برای مدت 1 ساعت در یک مکان گرم قرار دهید
خمیر را سوراخ کنید و به 4 قسمت برش دهید. اجازه دهید 5 دقیقه استراحت کند.
یک سنگ پخت را در اجاق قرار دهید و تا 400 درجه حرارت دهید (لطفاً دستورالعمل های سازنده را برای توصیه های گرمائی سنگ یا ظرف مورد استفاده بخوانید ، اگر حرارت آن تا 450 گرم است ، احساس راحتی کنید تا آن بالا بروید ؛ من یک فولاد پخت دارم که من تا 500 گرم می کنم و نتایج شگفت انگیز حرفه ای پیتزا می گیرم).
![](https://kabanstudio.ir/wp-content/uploads/2020/11/5e97529d231b341738702c2c_Pizza-picture-for-web-page-official-1030x637.jpg)
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.