سس پیتزا خانگی
سس پیتزا خانگی
به اندازه کافی برای 2-3 پیتزا بزرگ درست می کند
1 (28 اونس) می تواند گوجه فرنگی خرد شده ، تخلیه شود
½ قاشق چای خوری شکر
1 قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق بکر
1 حبه سیر کوچک ، خرد شده
½ فنجان ریحان تازه
2 قاشق چایخوری نمک کوشر
1 قاشق چایخوری فلفل سیاه آسیاب شده
1 قاشق چایخوری پونه کوهی خشک (اختیاری)
در یک قابلمه روی حرارت متوسط ، روغن زیتون را گرم کنید ، سیر را اضافه کنید و بگذارید با هم زدن بپزد ، حدود 2 دقیقه تا زمانی که معطر باشد ، مراقب باشید نسوزد.
گوجه فرنگی آبکش شده ، شکر ، نمک و فلفل را اضافه کنید و هم بزنید ، اجازه دهید تا آرام بجوشد و بگذارید 5 دقیقه بپزد ، گاه گاهی هم بزنید.
حرارت را برداشته و ریحان تازه را هم بزنید (اگر دوست دارید پونه کوهی خشک را به اینجا اضافه کنید). در صورت نیاز مزه را اضافه کرده و نمک اضافه کنید. از گرم یا سرد روی پیتزا یا به عنوان سس خوب غوطه وری گره سیر استفاده کنید!
![](https://kabanstudio.ir/wp-content/uploads/2020/11/5e978237b868481b327e0da0_PizzaSauce_Achef-min-1030x687.jpg)
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.