سس پیتزا خانگی
سس پیتزا خانگی
به اندازه کافی برای 2-3 پیتزا بزرگ درست می کند
1 (28 اونس) می تواند گوجه فرنگی خرد شده ، تخلیه شود
½ قاشق چای خوری شکر
1 قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق بکر
1 حبه سیر کوچک ، خرد شده
½ فنجان ریحان تازه
2 قاشق چایخوری نمک کوشر
1 قاشق چایخوری فلفل سیاه آسیاب شده
1 قاشق چایخوری پونه کوهی خشک (اختیاری)
در یک قابلمه روی حرارت متوسط ، روغن زیتون را گرم کنید ، سیر را اضافه کنید و بگذارید با هم زدن بپزد ، حدود 2 دقیقه تا زمانی که معطر باشد ، مراقب باشید نسوزد.
گوجه فرنگی آبکش شده ، شکر ، نمک و فلفل را اضافه کنید و هم بزنید ، اجازه دهید تا آرام بجوشد و بگذارید 5 دقیقه بپزد ، گاه گاهی هم بزنید.
حرارت را برداشته و ریحان تازه را هم بزنید (اگر دوست دارید پونه کوهی خشک را به اینجا اضافه کنید). در صورت نیاز مزه را اضافه کرده و نمک اضافه کنید. از گرم یا سرد روی پیتزا یا به عنوان سس خوب غوطه وری گره سیر استفاده کنید!

دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.